Örülök Neked, hogy itt vagy! Már vártalak!

Kérlek, nézz szét nálam, ha valaki vagy valami felkeltette érdeklődésedet...

Nézelődj, olvasgass...

Írj nekem néhány jó szót, ha tetszik valami...és akkor is, ha nem:)

S legfőképpen érezd jól magad!

2010. június 14., hétfő

Annyira...

...régen írtam már...

Nézelődtem közben erre-arra, és láttam sok új szépséges alkotást, felsorolni sem tudnám, de...
ami még ezeknél is jobban tetszett, hogy néhány ügyes kezű  művészlelkecske azóta sem hagyta abba a "kacskaringós vonalak" rajzolgatását. Örülök Lányok, hogy találtatok a rajzolásban örömöt és kellemes pillanatokat szereztetek vele magatoknak... és persze - közzétéve - másoknak is. Hiszen leginkább ez volt a célom...

Pl. itt van egy múltheti kikapcsolódás-kezdeményem...:)
 (negatív effekttel)


Így csipke hatású...
Az eredetije pedig - ahogy a lányom mondta:))) - "Olyan tetkós!"

Időközben kaptam egy-egy nagyon kedves, hálálkodó levelet...itt is köszönöm ezeket. De kicsit be is kellett húzni a nyakam, mert néhány embert azt hiszem megtévesztettem... Továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy ez a játék arról, szól, amit néhányan már megtapasztaltatok... egy fajta terápia, öröm, kikapcsolódás... Semmilyen képesítésem nincs sem elemezni, sem értékelni "műalkotásaitokat"... egyszerűen megosztani szerettem volna valamit, amit én már kipróbáltam és jól éreztem magam benne...no és a kíváncsiság is mozgatott persze...

Sőt olyan kíváncsiság is, hogy néhány rajzot megnéztem különböző képmanipulációs eszközzel. Sok érdekes kép született...Majd meglátjátok...:)

Ne ijedjetek meg! Minden rajznak az eredetijét szeretném elsősorban kiállítani...:)

Egyszerű negatív effekttel így néz ki, ahogyan megváltozik egy rajz jellege. Nem csak a fentit, hanem egy régebbi, lila ködös hangulatú :) rajzomat is megváltoztattam egy egészen más hatássá... Még befejezetlen...lassan egy éve már :)
Egy kis before - after :)))
előtte..


és utána...



...mintha rozsdás lenne...

Ezek a lila és rózsaszín álmaim egyelőre nem rozsdásodnak, de olykor - olykor annyira összerezzenek a 
"hopp! ez is elmúlt!" 
érzésétől...

A játékhoz továbbra is lehet csatlakozni. A feltétel nem más, mint hogy legyen otthon ceruzád és papírod...:) És persze, ha kész, juttasd el hozzám mail-ben!
A régebbi jelentkezők rajzait is nagyon várom ám!!! Jó lenne, ha minél színesebb lenne a mi közös virtuális kiállításunk.

 Varrtam is, de azokból inkább majd holnap mutatok.:)

16 megjegyzés:

  1. Kedves Zsuzsi, látod, én még mindig nem jutottam el odáig, hogy leüljek egy jót rajzolni...
    Ezek a képek viszont gyönyörűek! Különösen a rozsdabarna:)))
    Kíváncsian várom az új varrományaidat:)

    VálaszTörlés
  2. Húh, nekem is nagyon tetszenek ezek a rajzok (is), leginkább a lilás :))

    VálaszTörlés
  3. A lila kék: szerelem :)
    Elemzel vagy sem, köszönettel tartozom,mert elkezdtem rajzolni újra :)
    Már lassan csak rajzolok, és nem is gyöngyözök :):):)

    VálaszTörlés
  4. Csilla! Tudod, hogy értelek... Kényszerből ez úgyse menne...Amikor küldöd, beillesztem. Amúgy is folyamatosan szeretném töltögetni a később készült rajzokkal is az erre létrehozott blogot.

    Szia Kriszta!;)

    Ejnye- bejnye Timi! Az egyik kedvenc gyöngyösöm vagy! Most akkor mi lesz? :)))
    Rajzolj csak! Persze... Pontosan tudod, hogy véletlenek nincsenek... most erre van szükséged. Később jön majd a magyarázat is...

    VálaszTörlés
  5. Gyönöyrűek! Főleg az utolsó!!

    VálaszTörlés
  6. Ó, az utolsó képbe beleszerettem... Csak nézem-nézem, jól esik a szememnek, imádom a színeit. És látok benne vigyázó szemeket, madarat, életfát... Nagyon szép :))) A falamon is el tudnám képzelni. Érdekes, hogy az eredetije nincs rám ilyen hatással, ennyit tesznek a színek.

    VálaszTörlés
  7. Érdekes, hogy a kettőt egymás társaságában nézve, nekem az idilli nyugalom és a haragvó vihar asszociációja ugrott be, pedig az alsó kép színeit is kedvelem. Mint amikor megjelenik a gonosz mostoha,hogy szétrebbentse Jancsit és Iluskát : előtte és utána a képi jelenet.

    VálaszTörlés
  8. :))) igen igen...engem is "megbolondított" Zsuzsi játéka...na jó...nem bolondított meg, de elindított bennem valamit. sokkal több lettem tőle...felszabadultabb, kíváncsibb, izgatottabb...és sajna azért nem küldtem több rajzot Neked Zsuzsi, mert amikor kész van, egyből publikálom is...egyszerűen nem bírom ki, hogy nem mutassam be :D:D
    no és hogy mennyire de mennyire klasz filccel rajzolni...nem is hittem volna. pedig gyerekkoromban imádtam...

    VálaszTörlés
  9. Jajj de-jajj de nagyon szép a rozsdás- barnás kép! Gyönyörűek a színek, a formák!!! Persze az eredeti is, de a rózsaszín nem áll túl közel hozzám. (Csak akkor, mikor a lábam lógatom a naaagy rózsaszínű felhőkről és álmodozom)
    A kacskaringós képem készül, de lassan. Ahogy ajánlottad, mindig egy kicsit...

    VálaszTörlés
  10. ....Zsuzsi...lenyűgözöl !!!!! Milyen szép vagy belülről is...... :))

    VálaszTörlés
  11. Zsuzsi......csinálj ilyen selyemkendőket, a nemtudomhanyadik órájában a napodnak....., de biztos jó szaftos sikere lenne !!!!

    VálaszTörlés
  12. Nekem a levegő és a föld elem jutott eszembe :) Mindenképpen tündérföld, csak az első a levegőtündéreké, a második a földtündéreké... szárnyakkal, és ahogy Bakarasz írta, életfával. Kellene még víz és tűz is :)

    VálaszTörlés
  13. Csak ámulok - bámulok...Egyszer még megkapom, hogy álszerény vagyok! :)))
    Pedig tényleg nem gondoltam, hogy ennyire fog tetszeni.

    Eszterda, Bakarasz, Virág! Azért is néztem meg negatívval, mert valahogy nem jött össze nekem sem a kép, a lilás árnyalatokkal. Mentségemre szolgáljon, amikor készült, eléggé rózsaszínű felhők között lebegtem.:)

    Kedo! Látom... Bármekkora volt a szerepem, Te hihetetlen ügyes kezű rajzos vagy!:)

    Larion! Az a bajom a selyemkendőkkel, hogy belefektetsz egy csomó energiát, hogy szép és különleges legyen, aztán egy gyűréssel nyakba, vállra teszed és nem is látszik a lényeg.
    Persze a selyemképek mindig is vonzottak...na majd ha már a legkisebb is jobban szeret nélkülem, mint velem...ha van olyan:)))
    Mert még a legnagyobb is jobban szeret velem lenni, mint mással...A középső (a fiú) megnyugtatott pár éve, hogy mégsem engem vesz feleségül, de a kicsi a napokban mondta, hogy amikor megszületnek a gyerekei, akkor is velem fog lakni, mert biztosan jó nagymama leszek és én fogok vigyázni rájuk, amikor neki dolga lesz. Az a gondom ezzel, hogy skorpió a csajus... nem ismer NEM-et.:)))

    Orbis! Egyelőre a színezését kéne befejezni...
    (remélem jobban vagytok!)

    Köszönöm Bozsomatinak is!:)

    VálaszTörlés
  14. Zsuzsi, ezek fantasztikusak!!! Le a kalappal! Mikor fogok én is hasonlót rajzolni? :-)

    VálaszTörlés
  15. Norci, köszönöm! És én mikor fogok olyan gyönyörű kendőket festeni? :)

    VálaszTörlés