Örülök Neked, hogy itt vagy! Már vártalak!

Kérlek, nézz szét nálam, ha valaki vagy valami felkeltette érdeklődésedet...

Nézelődj, olvasgass...

Írj nekem néhány jó szót, ha tetszik valami...és akkor is, ha nem:)

S legfőképpen érezd jól magad!

2010. november 11., csütörtök

Gyerekem...

...tervez.
Na nem az én stílusomban!:)))


...és egy kicsit remélem, hogy nem is magára...
Jó lesz figyelnem a gimisemre!:)))
De le a kalappal!

(Zsuzska lányom Balatonalmádiba jár kéttannyelvű gimibe, kilencedikes okos tojás:). 
Semmi divattervezés, semmi ruhaipar... 
ezért is csodálkozom, hogy ilyen jött ki a kezéből, a semmiből. 
Sose tanult divatrajzot...)

15 megjegyzés:

  1. Azt a mindenit, nagyon ügyes keze van!!! Kissé vámpíros és nem is a stílusom, de nagyon tehetséges!!! Figyelj is oda rá - "minden-féle-képpen":)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon dögös.Nekem az esetem,bár nem hordanám,esetleg némi finomítással.De egy dögös rockénekesnőn nagyon jól állna koncerten!:)

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó a kézügyessége,és az ötlet is,valóban rockénekesnőre való,elég extrém,de dögös,viszont a cipő nagyon mellényúlás,stílusban,színben nem passzol,de az meg csak egy icipici része az egésznek:)

    hova jár a lányzód?:)

    VálaszTörlés
  4. valamint nem tudom,milyen ceruzát használt,de ennél inkább választanám a lyra akvarellceruzáit,egyrészt mert erőteljes színűek,puhák,és ha finom anyagú ruhát tervez,egy vizes ecsettel a rajzon is finomíthat,mivel az akvarellceruza ilyen kenhetó,szóval vízfestékszerű lesz utána,szép

    24-eset vettem azt hiszem 3600-ért,szóval annyira nem vészes az ára,de megéri,és minőségi is:) valamint ankilinky akvarellvízfestéket,az meg tán 1500-2000 volt netes boltból a lányomnak,de írtó csúcs:)

    VálaszTörlés
  5. Csilla! Köszönöm! ugye, hogy megdöbbentő ez a stílus? Ha tudnád milyen finom kis lelke van! Néztem nagyokat! Figyelek, az biztos! Már amennyire lehet 100 km-ről figyelni... Viszont maximálisan bízom benne. Tudja, hogy a bizalom nagyon fontos és csak egyszer lehet eljátszani... de akkor örökre...
    Igen, igen...szigorú vagyok, de hatalmas szeretettel szigorú.:)

    Mona! Milyen jót mondasz! Nem volt konkrét elképzelése, hogy milyen alkalomra tervezte, csak ez jött neki. Pontosan jó lenne egy rock koncertre! Majd mondom neki! Kösz a nevében is!

    Melcsi! Köszönöm szépen a lányom nevében is az építő kritikát és a jó tanácsokat, azt hiszem segítettél a karácsonyi ajándékok választásában.
    Balatonalmádiba jár a kéttannyelvű gimibe, kilencedikes. Semmi divattervezés, semmi ruhaipar... ezért is csodálkozom, hogy ilyen jött ki a kezéből, a semmiből. Sose tanult divatrajzot... Van még néhány terve, azok is érdekesek, csak nekem ez tetszik a legjobban.
    Neked nincs blogod, igaz? a Te lánykád mit alkot? Ha nem titok...?

    VálaszTörlés
  6. Ejha! Nagyon jó! Én tiniként imádtam ilyen rajzokat készíteni. Igen, ilyen dögöseket :)

    VálaszTörlés
  7. A Burdánák van most egy divatrajz versenye:-) Részleteit nem tudom, nézzétek meg.

    VálaszTörlés
  8. Hűha, Zsuzsi................ micsoda jó kis géneket örökölt a nem is tudom kitől vajon ???????????????????
    Ügyes kezek, jó kis ízlés..........és micsoda vad fantázia..........
    Klassz..............

    VálaszTörlés
  9. A rajza alapján tényleg nem mondanám, hogy nem tanult divatrajzot! Nagyon tehetséges!

    VálaszTörlés
  10. Aledi! Látom ezt benned... komolyan. A "dögös" Aledi visszaszelídült a babáihoz, de mégis látszik rajtad valami vadság!:)

    Kriszta! Köszönöm, tudtam róla, de azért még van hova fejlődnie... Viszont jól esik, hogy összekötötted a lányom rajzát egy olyan történéssel, mint amit a Burda hirdetett.
    Elismerésnek vesszük! :)

    Larion! Eltökélt szándékom, hogy elég jó anya legyek ahhoz, hogy neki sikerüljön már 20 éves kora körül megvalósítani az álmait... aztán a tudást tovább is adni...
    Vadság? van benne... egyelőre a szelíd énje mutatkozik, de tudom, hogy valahol felszínre tör belőle majd más is. Résen kell lennem, hogy vulkánként, vagy csörgedező patakként folyik el majd a felesleges energia!

    Hajni, köszönöm neked is! és tényleg nem, de még csak rajz órán sem. Csak tetszik neki és kipróbálta.:)

    VálaszTörlés
  11. Hogy sohasem tanulta! Na és.....egyszer csak el kell kezdeni !:)
    Pirimami az őszi kertjéből

    VálaszTörlés
  12. Shu, egyszer mutattál egy képet a lánykádról. Nem tudnám összekötni a rajzával:) Tényleg szelídebbnek tűnt. De h tehetséges, az biztos! Nagyon ügyes!

    VálaszTörlés
  13. Akkor érted a megdöbbenésem... Nem baj, sőt! Ha magamból indulok ki?...:))) Volt egy vadulós életszakaszom nekem is, pedig 14 éves koromig csak olvastam és babaruhát varrtam. Szépen csendben. Aztán jött egy vihar. Fősulis koromra megint lecsitultam, és még most is tart...:)

    VálaszTörlés
  14. Ahhh....remek ! Mibol lesz a cserebogar ?!

    VálaszTörlés