Örülök Neked, hogy itt vagy! Már vártalak!

Kérlek, nézz szét nálam, ha valaki vagy valami felkeltette érdeklődésedet...

Nézelődj, olvasgass...

Írj nekem néhány jó szót, ha tetszik valami...és akkor is, ha nem:)

S legfőképpen érezd jól magad!

2010. szeptember 24., péntek

Kékben...


...milyen más! Csak fotón tudom összehasonlítani a sárga testvéreivel... (hol van már a nyár...)


Gyermekeim iskolájában még kötelező az egyenruha. Zenetagozatos iskola, így rengeteg énekkaros szereplésen vesznek részt a gyerekek, ezért van szükség erre. Ebbe az iskolába jár az a leányzó is, akinek készül a megrendelt színben ez a hetedik - nyolcadikosok körében már nagyon "menő"... nem klasszikus... vállon átvetős... folyosón ledobálós... nyúzható...jól megpakolható...  sok zsebes... másnaknemleszilyen... táska.:)

A gombvirágosok fazonjában, sötétkékben.
Az ilyen felirat alatt látható kockás anyag, az úgy nevezett "móriczos" egyenruha anyaga... csak belecsempésztem!!! Remélem nem vétettem nagyot a leendő tulajdonosa ellen...
Nekem jól esett ebben - az általam legkevésbé szeretett - színben is eljátszadozni a szirmokkal. Majd kész állapotban is mutatom. Most még a ragacsolás is hátra van...

Holnap egy másik kékkel jövök és másik applikációval...
Remélem. :)

9 megjegyzés:

  1. Shu, vidám ez is! Persze, a sárga mást juttat eszünkbe, de szépek az árnyalatok a virágon és nagyon kedves a formája. Örülni fognak neki!
    Ja, és óvatosan a reggeli két kávéval;)
    Lehet h hétvégén egy is elég lenne... vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű ez az összeállítás is. Nekem sem színem a kék, de varrományokban szeretem, mert nagyon mutatós!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek! Annyit gyönyörködöm nálad és kreatív-kézműves barátnőmnek tovább ajánlottalak :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép! megmutatnád magát a táskát is? Kisebbik lányom egy éve nyúz egy fehér műbőr tatyót, ami az én fogalmaim szerint már kritikán aluli, mivel már nem lehet annyit sikálni, hogy a tisztaság benyomását keltse, le kéne cserélni, de azt csak úgy lehet, ha szerelembe esik egy másikkal.
    Előre is köszi!

    VálaszTörlés
  5. Én csak gyönyörködöm a szütyőkben,zsákvászon csodákban,rajzokban stb....Igazi művész vagy!!!Olyan jó,hogy vannak ilyen kreatív emberek akik másnak is örömet okoznak!Jucc

    VálaszTörlés
  6. Mercikém! Nagyon sajnáltam, hogy mire színesedni kezdtem, addigra elmúlt az amúgy is csak félig-meddig nyár. Így azért pótolni tudtam egy kicsit tarka-barka vágyaim.:)
    ( a kávét igyekszem alvással kiváltani, de... )

    Ili, képzeld anno minden pw próbálkozásom kékben történt... igazad van! És kösz!

    Glinda! Tényleg? Köszönöm, jól esik. Ki ő? Van blogja?

    Ancsapancsa! Persze, majd mutatom, írtam is.:) Gondolod ilyesmibe bele tudna szeretni a lánykád? Hány éves? Mutasd meg neki a Picasában a többi táskámat is, hátha elcsábul valamelyik láttán! :)

    Drága Juccantó! Valahol egy postásautóban, vagy éppen Siklós egyik postájának legmélyén szundít a kis csomagod. Vár nagyon Téged! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon-nagyon szép ez a virág, finom, tiszta színek, szóval nagyon szép! Én is visszajárok gyönyörködni!
    Enikő

    VálaszTörlés
  8. Azt is látom,hogy bagolyka vagy,mert éjjel ültél gép elé...de jó hogy ide tévedtem!Nagyon várom a szütyőkémet...Vasárnap találkozom a másik két szütyő gazdájával tudod kik...:)))!Ma meg épp Kittivel(mese rajzos)találkoztam akivel szintén "kibeszéltünk"Téged és a szütyőket....Kicsi a világ...Puszi:Jucc

    VálaszTörlés