Örülök Neked, hogy itt vagy! Már vártalak!

Kérlek, nézz szét nálam, ha valaki vagy valami felkeltette érdeklődésedet...

Nézelődj, olvasgass...

Írj nekem néhány jó szót, ha tetszik valami...és akkor is, ha nem:)

S legfőképpen érezd jól magad!

2010. december 19., vasárnap

Csend van...

  
... nyugalom, havas, téli, tisztán csillogó éjszaka...
Nagyon furcsa minden mióta a legutolsó utáni jó néhány csomagot is feladtam. Kicsit bizonytalanná váltam valamiért azóta. Nem tudok mit kezdeni ezzel a békés, lassú, nyugodt tempóval.  Meg - megriadok, hogy biztos minden elkészült, amit kértek tőlem? Állandó hiányérzetem van...
Azt hiszem ennek a fura érzésnek az enyhítésére vettem elő néhány - hónapokkal ezelőtt félretett - "megoldásra" váró, kiszabott bugyrot. Nem tudom mi ütött belém, amikor kékeket szabtam, de van egy - kettő ezekből.



Sokáig nem tudtam velük mit kezdeni. És a pirosas - rózsaszínes - bordós kategóriásokkal is ez a helyzet. A nem régen mutatott gombosnak gyorsan akadt gazdája,  még kettő hasonlót varrnom is kellett íziben.
Nem tudom... Így virágokkal már szeretek rájuk nézni... vagy azért mert eltér a megszokottaktól, vagy azért, mert nekem még mindig melengeti a lelkem a gyerekkori hímzéseimet idéző gombvirágosdi...:)

Mindegy is! Jó így most. Ilyen egyszerűen. Áthímezgetem magam velük az új esztendőbe, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz a sorsuk...:)

17 megjegyzés:

  1. Jellemző példa, hogy a szorgos ujjak, nehezen térnek pihenőre !!!

    Kellemes pihenést, Boldog Ünnepeket kívánok az egész családodnak !!!

    VálaszTörlés
  2. nekem nagyon tiszta, nagyon szép, nagyon te

    VálaszTörlés
  3. Én most a tanulással vagyok így. Nem hiányzik, mégis hiányérzetem van néha... meg lelkiismeret furdalásom, amiért itt henyélek, aztán eszembe jut, hogy már nem kell éjt nappallá téve tételeket olvasnom. :)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg így van Ilikém! Igen csak szorgosak voltak ezek az ujjak az elmúlt két - három hónapban... Korábban ilyent én még nem éltem át. Nem volt könnyű, de nagyon élveztem:)
    Én is boldog karácsonyt kívánok Neked és a családodnak!

    Zazám! akkor ketten már biztosan szeretjük ezeket...:)
    és úgy szeretem azt is, ha valamire azt írod, írjátok, hogy "nagyon te"

    Szia Orbis! Mit is tanultál?
    Amúgy... szerintem henyélj nyugodtan! Mi is azt csináljuk éppen a gyerekekkel. :)

    VálaszTörlés
  5. Jólesik a szemnek ezt a szép hímzést nézegetni. :)

    VálaszTörlés
  6. Kösz, Mariann!:)
    A hópelyhecskéiddel voltam én így. Annyira tiszta szépségűek, hogy időnként visszamegyek megnézni. Lelket nyugtató látvány!
    Az enyéim nagyon kis együgyűek, de nem bánom, ez így esik most jól... és általában is...:)

    VálaszTörlés
  7. Szakvizsgáztam. Tegnapelőtt :)

    És nem baj, ha egyszerű, ugye, a kevesebb is lehet több :) És ez most így tökéletes, ha ettől érzed jól magad. Majd akié lesz, az is ettől fogja annak érezni, meglátod!

    VálaszTörlés
  8. Együgyűek?? Vond vissza! Szerintem egyszerűségében is gyönyörű, de különben az összhatást nézve tökéletes! Ne is tessék szerénykedni...

    VálaszTörlés
  9. Tündériek, különösen az első. :) Tényleg nagyon rád jellemzőek!

    VálaszTörlés
  10. Kis ügyes! Akkor most már engedd el magad Orbis! Ez olyan jó! (egy ideig persze...)
    És igen, így működik tényleg. Azt a rezgést veszi fel az alkotás, amilyen hangulatban készül, és viszi is magával.:)))
    Ezek a NEM IS EGYÜGYŰ... (hallod? Mariann!) bugyrok egészen biztosan jót visznek magukkal. És ha rám jellemzőekké váltak, akkor ez újabb öröm számomra Dorka. Ahogy Zazának is írtam, jó ezt olvasni. Szerénytelenül...:) (hallod? Mariann? )

    VálaszTörlés
  11. Hallom! :)) Nagyon jó ezt hallani! :)))

    VálaszTörlés
  12. Ami a Te fejedből és a kezedből jön ki, az csak jó lehet! Szépek a kékek is .Sőt, már vártam, hogy egyszer Te is beleszeretsz a kék világba! :)
    Pirimami a hó borította kertből

    VálaszTörlés
  13. Semmi gond ezekkel a kékekkel, szépek.
    Az érzés ismerős. Jómagam is eltettem a varrógépet nagy megkönnyebbüléssel, de nem tudok csak úgy üldögélni, úgyhogy sapit horgolok... magamnak :)

    VálaszTörlés
  14. Tudod Piroska, réges-régen minden patchworköt kékkel próbáltam ki. Aztán jött a visszafogott barnás-beige korszak és most már nem is annyira a színt nézem, csak a harmóniát. Mindenki más színt szeret...

    Milyen jól teszed Aledi! Nekem is ezt kéne a hímzésen kívül, mert eltűnt a kedvenc sapkám. Na majd megnézem, hogy mit alkottál!

    VálaszTörlés
  15. Nekem nagyon tetszik, finom, letisztult és én szeretem a kéket :))
    Békés, boldog ünnepet kívánok neked !

    VálaszTörlés
  16. De jó, hogy írtál erről az érzésről, én ugyanezen mentem át, aztán végre engedtem magamnak egy-két nap pihit és most itt a következő stáció, nehéz újra felvenni a tempót, pedig most már nem ártana!! :)
    Lassan veled is úgy vagyok, hogy ha ránézek egy-egy alkotásra, tudom, hogy a Tied és ezt nem csak hallani jó :), hanem látni is, mert arról árulkodik, hogy megint eggyel többen vannak azok, akik képesek egyedit alkotmi!!

    VálaszTörlés
  17. Ginám! Már csak boldog új esztendőt tudok kívánni, de remélem az én jó kívánságaim nélkül is szép karácsonyod volt! Örülök, hogy tetszenek a kékségek!

    Eszterkém! Leálltam nehezen, de már érzem a bizsergést, hogy csinálni..., csinálni... és ez jó!
    Örülök, hogy felismerhetők a Shushanna alkotások, ez a célom, szeretném, ha ez mindig így lenne! Amíg ilyen kedvesek vagytok velem, menni is fog!:)
    Apropó! Megyek teafaolajos szappanért hozzád!

    VálaszTörlés