Örülök Neked, hogy itt vagy! Már vártalak!

Kérlek, nézz szét nálam, ha valaki vagy valami felkeltette érdeklődésedet...

Nézelődj, olvasgass...

Írj nekem néhány jó szót, ha tetszik valami...és akkor is, ha nem:)

S legfőképpen érezd jól magad!

2010. május 25., kedd

Kedotól kaptam...

...ajándékba. Csak úgy...
(vagyis szülinapomra, de az csak utóbb derült ki, hogy éppen azon a napon - május 8-án...:) - gondolta nekem ezt a képet, amikor betöltöttem a negyvenediket.:)))




Az első pillanattól kezdve nézelődöm nála itt is, ott is. Pihentetem a szemeim azokon a szépségeken, amik az ügyes kezeiből kacskaringóznak papírra. A mai napig nem tudom megfejteni a titkot, hogyan lehet ilyen tisztán és egyszerű szépséggel alkotni. Néha annyira túlbonyolítunk történéseket... Itt zűrzavarnak, hibának nyoma sincs...Egyszerű, gyermeki tisztasággal rajzol, csak rajzol... Lélekkel...

Vagy csak a rajzolás iránti elfogultságom ez? Végül is... nem is lényeges... szeretem Kedo rajzait.

Köszönöm Kedo! :)

18 megjegyzés:

  1. Ez nagyon szép. Kedo nagyon ügyes. Vagy talán nem is az ügyes a megfelelő szó. Igaz??

    Boldog szülinapot:))))))))))

    (Bár én depis voltam a 40. szülinapomon) 1 hónappal beelőztelek:)

    VálaszTörlés
  2. Isten éltessen sokáig! :)
    @-'--,--

    VálaszTörlés
  3. Nagyon boldog szülinapot kívánok én is:) A rajz pedig meseszép :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, köszönöm...:)
    Javítottam a bejegyzésben, nem most van a szülinapom, csak most kaptam meg a rajzot. A szülinapot szépen csendesen eltöltöttem. Nem éreztem semmi különöset, a 42. viszont pozitív fordulópont lesz...!:)

    VálaszTörlés
  5. Jaj, ne depizzetek attól a gyönyörű 40-es számtól...., mert egyre felszabadultabbá tesz, egyre jobban tudjátok majd mi az, ami csak Nektek jó, mi az, aminek majd eszetek ágában sem fogtok megfelelni, és egyszerűen élvezni fogjátok önmagatok egyre nagyobb ívű kiteljesedését......

    Zsuzsi....látod, hogy micsoda jó kis összefogó emberke vagy....? Ott van Benned a lehetőség a tudod mihez.....
    Igen időnként össze-összecsapnak fejünk felett a hullámok, de az is kell, mert az is egy újabb irány, mely azért születik meg, hogy a korábbi megfáradt dolgainkat kimossa belőlünk, rendet tesz....... nem baj, ha olykor szembe kell néznünk a problémákkal, fájdalmakkal.....kihívás és kalandtúra önmagunkban........
    És után mindig jön az áldásos csend, összeszedettség a béke........ és jóízű a nyugalom........
    Mígnem fel-felborítja újra valami, addig gondolom, míg muszáj....biztos van olyan állapot is, mikor egyfolytában csak csend lesz és nyugalom ott bennt...... Ki tudja?
    Nálam ahhoz még sok munka kell, de lehet, hogy a túlzó nyugalom, meg eluntat..... Na ezt add össze..... :))

    VálaszTörlés
  6. Megpróbálom, Larion...:))) Hatalmas lendületű, amit írtál és ha ilyen az (erős lelkű) ember 40 eltelt év után, mint Te akkor csak boldog lehetek, hogy ennyi vagyok...
    Egyébként tényleg nincs bajom ezzel! Annyi minden nyílt ki mostanában előttem, hogy élvezem... és igyekszem magamba szívni minél több információt a világról meg az emberekről.
    Eddig mintha vak lettem volna...Jó ez a negyvenedik! Most a kapuban érzem magam...mondom: a 42. lesz az igazi...:)

    VálaszTörlés
  7. Azért lehet, hogy mindenkinél más és más erősségű a 42. évtől való újabb "én" születése....
    Nálam túl sok minden volt lefojtva, szerintem azért volt olyan vulkanikus, de sok sebet ejtettem , rossz stílusban megfogalmazva....., ma már persze jóval nyugodtabban másképp tükrözném vissza a nekem már elfogadhatatlan dolgokat......még most is túl erős és nyers vagyok sokszor........
    Van akinek ez kell, hogy felébredjen, valakinek meg ez kell, hogy megutáljon örökre........ hát ezért van mit finomítani magamon, mert nem mindenki van azon az érettségi fokon, hogy elviselje saját maga hibáit, lehet jobb sok embernek hazugságokban élniük.... és semmi jogom nincs sokszor mindezzel szembesíteni bárkit....hisz elég lehet mindazt önmagukon belül elviselniük......
    De mégis-mégis belecsúszok olyan helyzetekbe, amibe nem kellene mindig.......

    VálaszTörlés
  8. Amit nem nyelsz le, nem kell megemésztened sem...és van, amit nem is nagyon kellene lenyelnünk, mégis megtesszük...egy része ezeknek mindenképpen méraganyagként távozik belőlünk...így vagy úgy.:(

    Az viszont nagyon jó, ha valaki már tud önmérsékelni, magát elemezni, befelé nézni...vagy legalább tükörbe...És bizony van az úgy, hogy okkal veregetjük meg saját vállunk, vagy éppen öltjük ki a nyelvünket magunkra...Igaz?
    Egy biztos...tökéletes emberrel még nem találkoztam...csak változóval. Hogy éppen merre tart? Vagy követem, vagy nem...:)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon köszönöm,hogy megmutattad Kedo rajzát,mert sajnos eddig nem ismertem őt,sem a műveit!
    Most már ő is az olvasandóim között szerepel!
    csodák a rajzai!

    VálaszTörlés
  10. Örülök Mammka, hogy hozzá vezethettelek...:)

    VálaszTörlés
  11. HÚúúú...most hízott az egóm húsz kilót :))) Köszönöm Zsuzsi!!!! én spec imádok negyven lenni, és innentől kezdve már csak ezt a két számot fogom ünnepelni a szülinapjaimon...idén emberi számítások szerint betöltöm a 41-et, de mégis 40 maradok...tetszik ez a kerek szám. Majd 80-nál váltok :)))

    VálaszTörlés
  12. Kedo! Én köszönöm!:)

    Pár éve mondogatom, hogy negyven vagyok, szeretek kerekíteni dolgokat. Most, hogy elmúltam, azért inkább lefelé kerekítek majd...:) Aztán 80-nál váltok én is...Ha elhozod a negyven gyertyát, hozzá teszem az én negyvenemet és ünnepelhetjük együtt a 80-at! Rendben?

    VálaszTörlés
  13. Érdekes bölcseletek az évek számáról, a fordulópontokról, és ehhez kapcsolódó eszmefuttatásokról. Mindenesetre utólag kívánok Shushannának boldog szülinapot, jó sokat.
    A hosszú életkor- és jellemek elemzéséről pedig egy Ákos dal jutott eszembe, én ezt vallom:
    "Minden, ami szép volt, s minden, ami Ránk várhat még, az Bennünk van rég, a szemünkben ég."
    - nem függ attól, hány évesek vagyunk.
    Üdv mindenkinek.

    VálaszTörlés
  14. Milyen jót írtál Zsizsike!
    Köszönjük! :)

    VálaszTörlés
  15. Szia!
    Nem ide tartozik, de ezt találtam a leggyorsabb útnak. Ha szeretnél csatlakozni a takaróvarráshoz, várok bármilyen blokkot, megkötés, hogy 20x20-as legyen, és ne legyen bélelve. Lehet egyszínű is. Határidő júni. 11.
    címem: 8640, Fonyód, Badacsony utca 24/a, Walczerné Lovizer Virág
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  16. Elolvastam az összes megjegyzést, érdekes kaland volt!
    Nagyon koncentráltam, aztán mégis lemaradtam az időpontról, így aztán utólag kívánok boldog szülinapot! Boldog napot minden napra!

    VálaszTörlés
  17. Virág! Épp rá akartam kérdezni! Kétszer szól a riasztás ez ügyben a telefonon és mindig elmarad vmi miatt! Ha nem lesz időm másra, küldök egyszínűeket...:)

    Köszönöm Rita! Csak úgy viszont is...
    Nem mondtál még le a blokkjaimról? Ide-oda teszem őket, mindig elmarad vmi miatt! Ugye nem baj:( ?...

    VálaszTörlés
  18. Gondolok Rád, ha eljön az ideje, küldöd. Blokk-ügyben sem mondtam le Rólad.....

    VálaszTörlés